Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

4ο Βυζαντινό Φεστιβάλ Μπριτζ

"Ο Νέος είν' ωραίος,  κι' ο παλιός είναι αλλιώς" λέει το λαϊκό άσμα.
    Όταν στο Μπριτζ γίνεται σύνθεση ζευγαριού με ένα "ωραίο Νέο" σαν τον Βασίλη Βρούστη και με έναν παλιό όπως ο Γιώργος Ρούσσος, η συνταγή έχει δεδομένη την επιτυχία.
     Έπεσε η αυλαία του 4ου Βυζαντινού Φεστιβάλ Μπριτζ, την Κυριακή 10 Ιουνίου.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες αυτής της περιόδου ( εκλογές - οικονομική κατάσταση - Ποδόσφαιρο) η  συμμετοχή  στο Φεστιβάλ ήταν πάρα πολύ καλή, η καλύτερη των τριών τελευταίων χρόνων.
   

Τα προγνωστικά, μετά τα αποτελέσματα των δύο πρώτων ημερίδων, δίνανε φαβορί το ζεύγος Γ. Ρούσσος - Β. Βρούστης για νικητές του Φεστιβάλ στην κατηγορία Όπεν, απόδειξη ότι η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε πολύ πριν τελειώσει η 3η ημερίδα.

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και να γίνουν οι απονομές οι παίκτες απόλαυσαν, παρέες-παρέες ένα ελαφρύ γεύμα σε μπουφέ με αναψυκτικά, φιλοξενία του ΑΟΤ.


     Και πάλι παρών στην τελετή των απονομών ο δήμαρχος Παλ. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος πάντα  βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί, όλες τις εκδηλώσεις του ΑΟΤ.

       Στην κατηγορία Όπεν στην πρώτη θέση έχουμε, με ποσοστό 60,88% το ζεύγος Γ.Ρούσσος - Β.Βρούστης, ακολουθούμενοι από τους Ν.Διαμαντίδη - Γ. Δοξαστάκη με ποσοστό 57,11% ενώ οι τρίτοι Δ. Διονυσόπουλος - Θ. Τσέβης, ήταν πραγματικά σε απόσταση αναπνοής, με ποσοστό 57,05%.
Ειδικά έπαθλα πήραν: Mixed Ν.Στελλάκη - Τ.Κανναβός , Γυναικών Χ.Συρακοπούλου - Μ.Παναγάκη, ανδρών Β. Μέλιας - Σ.Σαρλής κα οι δικαιούχοι του επάθλου κάθε ημερίδα.

 Στην κατηγορία 1 - 9 στην πρώτη θέση βρέθηκε το ζεύγος Θ.Σαφαρής - Π.Καράγιωργας, με ποσοστό 57,68%, ενώ στη δεύτερη θέση είναι το ζευγάρι Α. Δρασσάς - Α.Μπουρλέτσικας, με ποσοστό 55,34%, ακολουθούμενοι από ένα ζευγάρι παλειότερων αθλητών τους Ν.Λαβράνο - Γ.Καχραμάνη, με ποσοστό 54,92%

Ειδικά έπαθλα πήραν: Mixed Μ.Αγγελοπούλου - Ι.Λεβέντης, Γυναικών Ν.Πάχνη - Μ.Ισιδωρίδου, ανδρών Γ.Θεοδωράκης - Γ.Γιαννούλης κα οι δικαιούχοι του επάθλου κάθε ημερίδα.
Τις απονομές στην κατηγορία 1 - 9 έκανε, τιμής ένεκεν, ο Γιώργος Ρούσσος.

Τέλος στην κατηγορία 1 - 6 μπορούμε να πούμε ότι Μπριτζισικά ήταν η χρονιά της κας Χ. Μπουγατιώτη που έκανε το double (ομάδες και ζεύγη).
  Με ποσοστό 61,46% στην 1η θέση λοιπόν το ζεύγος Χ.Μπουγατιώτη - Σ.Σκούρτας, ενώ στη 2η θέση κατετάγησαν οι κυρίες Ι. Γιαννακάκη - Β. Σκουλικάρη με ποσοστό 59,50% και στην τρίτη θέση, με ποσοστό 58,82%,  το ζεύγος Μ.Βγόντζα - Κ.Τσαπάλας.

Ειδικά έπαθλα πήραν: Mixed Λ.Ρισαρντελατούρ - Δ.Χαλδαίος, Γυναικών Α.Βορίση - Φ.Καμαρινού, ανδρών Β.Κουρμπέτης - Ι.Δημητράκης κα οι δικαιούχοι του επάθλου κάθε ημερίδα.





Όποιος θέλει να κατεβάσει όλες τις φωτογραφίες από το Βυζαντινό Φεστιβάλ Μπριτζ, υπάρχουν σε ένανα zipαρισμένο αρχείο στον ιστοχώρο του σπόνσορά μας.  Φωτογραφικό υλικό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου