Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Τελικός Παν. Πρωταθλήματος Ομάδων

Τρεις είναι οι μεγαλύτερες διοργανώσεις του Ελληνικού Μπριτζ, σε ετήσια βάση. Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο γίνεται συνήθως το Φθινόπωρο,  Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ζευγών, που γίνεται στην αρχή κάθε χρόνου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων, που γίνεται μέσα στον Μάρτιο.
Έτσι, αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο, 64 ομάδες από όλη τη χώρα, χωρισμένες σε 4 κατηγορίες, (1-16, 1-11, 1-9 & 1-6) ανάλογα με τη δυναμικότητά τους, αγωνίζονται για τις 3 πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία. O αγώνας της κατηγορίας 1-16 αναμεταδίδεται ζωντανά, μέσω Internet, από την Bridge Base Online. Για να πάτε εκεί κάντε κλικ -> ΒΒΟ
Στην κατηγορία 1-16 την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα ΡΟΥΣΣΟΣ, αποτελούμενη από τους : Γ. Ρούσσο, Ε. Χατζηδάκη, Ι. Κούμενο, Μ. Μιχαλόπουλο, Λ. Μαμιδάκη και Κ. Πανόπουλο.
Στην κατηγορία 1-11 η ομάδα ΓΚΡΙΝΙΑΣ, αποτελούμενη από τους: Κ. Τριανταφυλλίδη, Κ. Γκρίνια, Α. Τσεβδού, Δ. Τζοτζολάκη και Ι. Γιαλιράκη (φωτό από αριστερά).
Στην κατηγορία 1-9 η ομάδα ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, αποτελούμενη από τους: Α. Διαμαντή, Ε. Ρηγάτο, Θ. Σιώζο και Α. Σπίνο.
Τέλος στην κατηγορία 1-6 η ομάδα ΨΥΧΙΔΗΣ, από την Καλαμάτα, αποτελούμενη από τους: Γ. Ψυχίδη, Π. Νικολοπούλου, Β. Φιλιπούλου, και Α. Τσιλίκο.
Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου